Saturday , 27 April 2024

Δήμαρχος Θέρμης κατά τράπεζας Πειραιώς: «Πλήγμα σε βάρος των αγροτών το κλείσιμο του καταστήματος στα Βασιλικά»

Την παρέμβαση του δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης της τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημα που λειτουργούσε στα Βασιλικά.

Με επιστολή του προς τον περιφερειακό διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Θέρμης εκφράζει την διαφωνία του καθώς όπως σημειώνει τα Βασιλικά «είναι μια κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή, με εκατοντάδες αγρότες οι οποίοι συναλλάσσονταν στο παρελθόν με την Αγροτική Τράπεζα και στη συνέχεια με την τράπεζα Πειραιώς».

«Κατά συνέπεια, το κλείσιμο του υποκαταστήματος επιφέρει σοβαρό πλήγμα σε όλους τους συναλλασσόμενους και ειδικότερα στους αγρότες», τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος και καλεί την διοίκηση του συγκεκριμένου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος να εξασφαλίσει τη λειτουργία ενός σύγχρονου, αναβαθμισμένου μηχανήματος αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών (ΑΤΜ).

«Μέσω του ΑΤΜ, οι πολίτες της περιοχής θα μπορούν να κάνουν όσο γίνεται περισσότερες τραπεζικές συναλλαγές, πέρα από μια απλή ανάληψη ή κατάθεση μετρητών. Είναι το ελάχιστο που θα πρέπει να κάνετε για τη διευκόλυνση των κατοίκων και σας ζητώ να το υλοποιήσετε», καταλήγει στην επιστολή του ο δήμαρχος Θέρμης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *