Friday , 26 April 2024

Δύο μητροκτονίες σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – “Έφυγαν” από τα χέρια των γιων τους

Δύο μητροκτονίες στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύματα μία 79χρονη και μία 67χρονη, ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Νεκρή μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της και σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε μία 79χρονη στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα εντοπίσθηκε από τον 53χρονο γιό της, ο οποίος πήγε σπίτι της και την εντόπισε νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές, που διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον (σ.σ. αιχμηρό) όργανο στη δεξιά τραχηλική χώρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο άλλος γιος της, 50 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία και εκτιμάται ότι η ανθρωποκτονία τελέσθηκε προ περίπου πέντε ημερών.

Ο 50χρονος, που έμενε μαζί με το θύμα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του. H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, νεκρή από τα χέρια του 42χρονου γιου της βρέθηκε και 67χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 42χρονος άνδρας, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν διέμενε με τη μητέρα του και πήγε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι της, όπου ακολούθησε καυγάς μεταξύ τους και την χτύπησε μέχρι θανάτου την με ξύλινο αντικείμενο που βρήκε μέσα στο σπίτι.

Όταν έφτασαν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει.

Ο μητροκτόνος συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ στην άτυχη 67χρονη θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *